parallax background

Dacă îți dorești cu adevărat,
nu există limite
în ceea ce poți obține!

 

PROGRAM DE NUTRIȚIE ȘI FITNESS
100% PERSONALIZAT


Transformă-te în cea mai bună versiune a TA! Acesta este cel mai complex și complet program de transformare și echilibrare a corpului și a stilului de viață.

Aici totul este despre tine și pentru tine. Vom parcurge împreună o călătorie de transformare, atât interior cât și exterior, pe parcursul căreia vei realiza că ești mult mai mult decât îți închipui și poți face mult mai mult decât ai fi crezut. Vom face echipă pentru a descoperi cea mai bună versiune a ta: o femeie puternică, fit, funcțională, sănătoasă, radiantă, completă.

NUTRIȚIE

 • Identificare a motivelor provocărilor tale (deficit sau surplus)
 • Identificare a obiceiurilor alimentare mai puțin potrivite
 • Format personalizat, croit pe ceea ce poți și ceea ce ești
 • Consultanță constantă, cu modificări în funcție de necesitățile rutinei zilnice
 • Abordare argumentată și explicată dpdv al biochimiei alimentelor

ANTRENAMENT

 • Abordare bazată pe studii de ultimă generație
 • Evaluare posturală și funcțională online/onsite
 • Antrenamente de grup perfecte pentru susținerea emoțională
 • Antrenamente în intimitatea propriei case (online - videos și tutoriale)
 • Rutine scurte pentru corectarea micilor provocări posturale
 • Tips & tricks pentru zile foarte aglomerate

EDUCAŢIE

 • Motivația din spatele alegerilor tale
 • Tutoriale despre alimentație, anatomie, biomecanică, lifestyle
 • DE CE faci sau nu faci anumite asocieri alimentare
 • DE CE somnul este al treilea fundament al stării de bine
 • DE CE mișcare este vitală, dar în anumite limite

SUPORT

 • Plan motivațional pornind de la obiective
 • Gestionarea și explicarea motivelor care determină obiceiuri
 • Abordare științifică, dar și holistică
 • Ajutor în implicarea celorlalți membri ai familiei
 • La finalul programului vei fi putea face totul INDEPENDENT, vei avea toate instrumentele pentru a trăi o viață frumoasă, sănătoasă și fit

PROGRAM NUTRIȚIE
LITE

60-90 minute sesiune online cu Ioana

Programul este pentru: Începători / Intermediari / Avansați

Programul de nutriție LITE este axat pe îmbunătățirea nivelului de energie, tonifiere musculară și introducerea într-un nou stil de viață. Cum? Prin evaluarea și corectarea unui jurnal alimentar și al stilului de viață.

Totul pornește de la jurnalul tău alimentar și de lifestyle, creat pe minim 3 zile. Într-o sesiune de 60-90 minute îl vom dezbate, completa, explica. În urma acestei sesiuni, alături de informațiile deja primite în timpul discuției, vei primi un rezumat de propuneri corective, inclusiv variante de meniu, totul pentru atingerea obiectivelor tale.

Tarif Nutriție LITE: 299 lei


PROGRAM NUTRIȚIE
REBUILD

4 săptămâni

Programul este pentru: Începători / Intermediari / Avansați

Programul NUTRIȚIE Rebuild include un plan de nutriție și fitness 100% personalizat. Slăbești, adaugi masă musculară, elimini țesutul adipos, începi transformarea corpului. Este pentru persoanele interesate să slăbească sănătos și să învețe să se mențină pe termen lung.

Totul pornește de la jurnalul tău alimentar și de lifestyle, creat pe minim 3 zile. Într-o primă sesiune de 60-90 minute îl vom dezbate, completa, explica. În urma acestei sesiuni, vom începe să "croim" varianta optimă pentru tine și obiectivele tale. Mă vei avea "alături" pas cu pas timp de 4 săptămâni. Vom efectua cântăriri, măsurători și evaluări periodice, pentru a avea o imagine clară a progresului tău.

Tarif Nutriție REBUILD: 899 - 1499 lei


(plata se face doar la începerea programului)

PROGRAM NUTRIȚIE
TOGETHER

4 săptămâni “tu și familia ta”

Programul este pentru un echilibrul perfect între dietă și activitate fizică pentru tine și familia ta.

Vrei să transformi obiceiurile tale și ale familiei tale într-o experiență benefică? Implementăm împreună un ghid personalizat pentru tine și familia ta cu sfaturi utile și un plan alimentar care vă vor ajuta să vă alimentați echilibrat, să evitați greșelile frecvente și să scăpați de kilograme în plus atunci când este cazul.

Totul pornește de la jurnalul alimentar și de lifestyle al familiei tale, creat pe minim 5 zile. Într-o primă sesiune de 60-90 minute îl vom dezbate, completa, explica. În urma acestei sesiuni, vom începe să "croim" varianta optimă pentru familia ta și obiectivele voastre. Mă veți avea "alături" pas cu pas timp de 4 săptămâni, perioadă în care vom evalua săptămânal progresul realizat.

Tarif Nutriție TOGETHER: 999 lei


(plata se face doar la începerea programului)

 • Anca S.
  Lucrez cu Ioana din 2015 și mi s-a lipit de suflet. Dedicată muncii ei, găsește mereu modalități de dezvoltare și perfecționare. Reușește să explice exercițiile, chiar și cele complexe, astfel încât știi ce mușchi lucrezi, de ce și mai ales când și cum să respiri. În această perioadă de pandemie, am continuat să mă antrenez cu ea, online, la fel de bine cum o făceam la sală. O apreciez pentru perseverența cu care ne motivează să avem grijă de corpul nostru, unul din cele mai frumoase și ingenioase cadouri făcute de natură. Voi continua să lucrez cu ea pentru că știu ca nu va dezamăgi niciodată.
  Anca S.
 • Ade M.
  Dacă dorești un om dedicat, plin de pasiune și profesionalism, Ioana este omul tău. Recomand cu drag! Antrenamentele cu ea online cât și offline sunt mult mai complete decât tot ce am întâlnit până acum pe piața românească. Thank you for yesterday, today, and tomorrow
  Ade M.
 • Alina C.
  O recomand cu mare încredere pe Ioana pentru oricine dorește să facă o schimbare în viața lui, aderând la un stil de viață sănătos: mișcare și alimentație. Este un instructor excelent, care în permanență se informează, participă la diverse cursuri și seminarii internaționale, tocmai ca să poată răspunde nevoilor tuturor. Pentru că noi suntem diferiți, așa și Ioana se adresează fiecărei tipologii în parte, luând în calcul toate problemele cu care venim la ora de sport. Corectează mereu și explică de ce face un anumit exercițiu, insistă pe conștientizarea mișcării și pune un accent mare pe respirație. Merge pe calitate, nu cantitate. Pe lângă profesionalism, Ioana se lipește de sufletul fiecăruia și e imposibil să nu o îndrăgești și ca om! În decursul anilor m-a ajutat foarte mult cu sfaturi legate de sport și alimentație, și pentru aceasta îi mulțumesc enorm. Vă invit pe cât mai mulți să încercați antrenamentele cu Ioana!
  Alina C.
 • Lori C.
  De peste 11 ani mă antrenez alături de Ioana. Un om educat, mereu la curent cu tot ce e nou în domeniul sportului, suport real în atingerea obiectivelor personale. Mulțumesc mult pentru tot! La cât mai mulți ani alături de tine!
  Lori C.
 • Klaudia M.
  Ioana este o super-recomandare! Se fac deja mulți ani de când m-am alăturat claselor ei, inițial din curiozitate ca mai apoi să-mi dau seama că a devenit un obicei și un stil de viață plăcut. Tipurile ei de antrenament inteligent alese, predate și explicate, pasiunea și dedicarea ei pentru acest domeniu, atenția la nevoile tale, sfaturile și corecturile din timpul antrenamentelor te vor face, fie că ți-ai propus sau nu, să dezvolți cunoștințe și pasiune pentru mișcarea conștientă și benefică ție! Încurajez pe oricine cochetează cu gândul de a-i da o șansă sportului cu Ioana să se alăture la câteva antrenamente pentru a se convinge singură.
  Klaudia M.
 • Cristina V.
  Antrenamentele cu Ioana mi-au schimbat percepția asupra sportului, dar și asupra propriului corp; la fiecare clasă învățăm ceva nou și util despre cum să execut exercițiile cât mai corect, despre postura corectă și despre funcționalitatea corpului. Un om dedicat și profesionist, care are o groază de lucruri de oferit. O adevărată plăcere să particip la clasele ei!
  Cristina V.
 • Lori O.
  Antrenamentele cu Ioana sunt o adevărată plăcere, cât și o provocare. Cel mai mult apreciez cum mereu insistă ca mișcările să fie executate corect pentru a beneficia la maxim de efectele antrenamentului dar și pentru a evita suprasolicitarea unei articulații sau eventuale dureri. O recomand cu drag!
  Lori O.
 • Maria P.
  Recomand cu încredere antrenamentele împreună cu Ioana. Poate o să te întrebi DE CE? Cel mai bun răspuns îl vei simți pe propria piele. Eu vă pot spune că fiecare exercițiu va fi explicat în detaliu, adecvat nivelului și formei corpului tău, precum și execuția lui va fi corectată pentru ca exercițiul să fie eficient și bine realizat. Ioana este trup și suflet la fiecare antrenament și este foarte preocupată de noutățile din domeniu. Ai de ales dintr-o multitudine de antrenamente, toate bine concepute și modificate frecvent pentru a nu te plictisi cumva. O zi cu spor(t)! Este tot ceea ce contează și ce ne dorește de fiecare dată.
  Maria P.
 • Adina B.
  Cea mai faină e Ioana! Îmi place că are antrenamente foarte variate, pentru toate gusturile; nu te lasă să execuți greșit un exercițiu, îți arată cum e corect, tot timpul, și te ajută să îl faci cum trebuie; explică tot timpul de ce faci anumite exerciții și la ce ajută; tot timpul vine cu exerciții și antrenamente noi, asta pentru că îi place să învețe tot ce e nou (merge la multe cursuri) și îi place să le împărtășească cu noi; oricând ai nevoie de un sfat sau ai nelămuriri, te ajută, atât pe parte sportivă cât și pe parte de alimentație. Mulțumesc pentru tot!
  Adina B.
 • Gina B.
  Ioana este definiția omului dedicat și într-un continuu proces de învățare. Metoda și implicarea de care dă dovadă o ridică la nivelul celor mai buni traineri internaționali, de care, din păcate, ducem foarte mare lipsă în România. Recunosc că îmi este greu să folosesc termenul de “trainer” pentru a o descrie, deoarece ea este mult deasupra de felul in care e conceput acesta. Înafară de antrenamentele grozave, minuțiozitatea pentru corectitudinea exercițiului și tot ce cuprinde acesta este mereu la cel mai înalt nivel (postură, respirație, intensitate adaptată nivelului fiecăruia). Ioana este singurul trainer întâlnit de mine care insistă cu respectarea legilor de funcționare a anatomiei umane (pe care, cu foarte multă răbdare, o explică, reușind să îi familiarizeze pe cei care îi urmăresc antrenamentele cu terminologiile de specialitate și modul de funcționare a propriului corp). Am mai spus-o și mă repet: mulțumesc Ioanei pentru tot ce mi-a transmis. Reprezintă un câștig pe viață!
  Gina B.
 • Andra P.
  O antrenoare excepțională, Ioana este foarte pasionată de tot ceea ce face, implicată, serioasă, caută mereu să se autodepășească și, într-un mod vesel și jucăuș ne determină și pe noi să ne autodepășim. Rezultatele chiar se văd! Antrenamentele sunt foarte bine gândite și concepute. Recomand cu toată încrederea.
  Andra P.
 • Denisa G.
  Sport altfel, făcut conștient, fiecare exercițiu înțeles și explicat. Antrenamentele au grade de dificultate începător / mediu / avansat și accentul se pune pe execuția corectă a exercițiilor. Ioana este o persoană extraordinară, dedicată, mereu disponibilă pentru întrebări / nelămuriri / explicații, în continuă învățare și dezvoltare în acest domeniu.
  Denisa G.
 • Roxana C.
  Mă antrenez împreună cu Ioana de mai bine de 4 ani și nu mă așteptam ca un antrenor care ține clase și cu 20-30 de persoane să poată fi atât de dedicat fiecărui om în parte. Am învățat foarte multe de la ea, lucruri care mi-au îmbunătățit stilul de viață, condiția fizică și psihică. O recomand cu cea mai mare încredere!
  Roxana C.
 • Oana F.
  The best trainer! Pasiune, calitate, "hai să te trezesc la realitate, îmi zice", te motivează, te ajută, te indrumă, iar la antrenamente îți explică de 1000 ori cu multă răbdare execuția corectă, sfaturi în alimentație non stop. Un om de la care ai ce învăța și care iubește ceea ce face.
  Oana F.
 • Simona M.
  Ioana este antrenorul absolut, care te face să te îndrăgostești de sport, de mișcare, de exercițiul făcut corect. Este perfecționistă și profesionistă, dedicată și consecventă, te îndrumă și te inspiră de fiecare dată. Este antrenorul de la care înveți în permanență. "Learning is a journey that lasts a lifetime."
  Simona M.
 • Cristina I.
  Dacă ar fi să numesc o persoană pasionată de ceea ce face, Ioana este prima care îmi vine în minte. Antrenamentele ei sunt personalizate iar efectele se văd în timp. Spun în timp deoarece Ioana ne învață că antrenamentul este un proiect pe termen lung: nu te poți aștepta ca peste noapte să te schimbi. În fiecare zi trebuie să muncești și rezultatele nu vor întârzia să apară. De multe ori m-am trezit împărtășind din sfaturile Ioanei prietenelor și cunoștințelor.
  Cristina I.
 • Adela L.
  Înainte de a o cunoaște pe Ioana, mă antrenam la întâmplare. Schimbam sălile, schimbam instructorii și credeam că sportul constant nu e pentru mine. După ce am mers la clasele Ioanei, am văzut ce înseamnă un instructor profesionist, un antrenament inteligent și pasiunea pentru fitness. De mai bine de 10 ani nu am mai schimbat instructorul. Seriozitate, implicare și profesionalism nu găsești oriunde în lumea fitness-ului. Recomand cu toată încrederea!
  Adela L.
 • Ioana T.
  Profesionalism, implicare, entuziasm, dedicare, experiență, energie fără sfârșit, accesibilitate, pasiune, focus pe dezvoltare continuă și pozitivitate, adică Role Model Trainer! Always a breath of fresh air and a true inspiration!
  Ioana T.
 • Maria T.
  Persoana care mi-a redat pasiunea pentru mișcare și care m-a ajutat să învăț să îmi iubesc corpul pentru tot ce face și ce este. Instructorul potrivit pentru cine își dorește să integreze sportul în viața de zi cu zi într-o manieră conștientă și inteligentă. Instructorul care îți testează atât corpul cât și mintea, care te face să te întrebi “de ce așa?” și “de ce așa nu?” și care în același timp oferă o atmosferă caldă și friendly mereu.
  Maria T.
 • Cristina S.
  O recomand cu încredere și cu drag pe Ioana deoarece nu este doar un instructor, e o persoană dedicată care te ajută, te corectează, te ambiționează să devii mai bun. Alături de Ioana am descoperit ce înseamnă un antrenament inteligent, nu trebuie să îți dai sufletul, poți face sport într-un mod echilibrat. Faptul că îți explică și te ajută să faci corect exercițiile contează foarte mult. Un alt lucru care îmi place este noutatea, Ioana vine tot timpul cu informații noi, tehnici noi. Pe scurt, Ioana este instructorul de care ai nevoie în viața ta!
  Cristina S.