parallax background

HAMAZON
BASIC & INTENSITY

Acest antrenament va crește tonusul muscular și forța, va îmbunătăți postura, mobilitatea și flexibilitatea și, foarte important, va crește funcționalitatea inimii. Vei pierde în greutate într-un mod ușor, distractiv și rapid. Este un format adaptabil, potrivit atât pentru începători (HAMAZON BASIC - corp liber), cât și pentru avansați (HAMAZON INTENSITY - echipamente mici).

Intră și tu în lumea minunată și fascinantă a fasciei. Totul este închis aici: slăbire, tonifiere și pregătire atletică generală.

by Ester Albini

Combinația câștigătoare între antrenamentul funcțional și miofascial, cel mai bun sistem pentru tonifierea corpului și pierderea în greutate într-un mod rapid, eficient, ușor și foarte stimulant. Are o structură științifică, testată și verificată care o deosebește de oricare alta din sector.

Componentele miofasciale îți vor face corpul: ELASTIC, FLEXIBIL și REACTIV, în timp ce componentele funcționale îl vor face: TONIC, PUTERNIC și SCULPTAT. Varianta BASIC pune accent pe învățarea combinațiilor de mișcări funcționale cu adaugare de componentă fascială, obișnuind fiecare participantă cu elementele inovatoare ce țin de țesutul conjunctiv.

(R)EVOLUŢIE!

Varianta INTENSITY se concentrează asupra forței aerobice și a forței explozive de intensitate ridicată, având ca scop principal îmbunătățirea tonusului muscular. Se intercalează cu precizie faze de muncă pliometrică și faze cardiovasculare, suplimentând greutatea cu ajutorul echipamentelor mici (dar nu neapărat lejere). Se utilizează exerciții tip "fat-burner" alături de exerciții intense și de efort cardiovascular. Rezultatele sunt WOW: îmbunătățirea capacității aerobice, a coordonării și creșterea metabolismului. Aici oferim corpului tău "the final touch".


AVANTAJE


Beneficiile acestui tip de antrenament sunt:

  • Tonifiază întregul corp, îl face armonios și încetinește procesul de îmbătrânire
  • Îmbunătățește aspectul de “coajă de portocală” și al țesutului cicatricial
  • Diminuează orice disconfort cotidian
  • Îmbunătățește performanța sportivă
  • Potrivit la orice vârstă, dacă progresia este realizată corect


Q & A

1Ce este fascia?
Fascia este țesut conjunctiv - literalmente, conectează și ține împreună tot ce se află sub piele. Este formată preponderent din fibre de colagen și elastină, plus apă.
2Ce funcții are fascia?
O multitudine, dintre care foarte importante: oferă un framework structural și feedback proprioceptiv pentru echilibru, absoarbe șocul și transmite forța.
3Ce înseamnă o fascie sănătoasă?
Din punct de vedere funcțional, trebuie să fie hidratată, mobilă și elastică. Din punct de vedere structural, are nevoie de apă, de stretching activ și de mișcare multiplanară.
4Ce trebuie să știu pentru a putea participa la o clasă de Hamazon?
Nu este necesară nicio pregătire specială în prealabil. Doar o minte deschisă, curiozitatea de a descoperi lucruri noi și dorința de a rămâne mai mult timp tânăr(ă) și în formă.
5Ce tip de încălțăminte este necesară?
Nu avem nevoie. La fel ca și în cazul celorlalte discipline predate, se lucrează desculț, pentru o activare optimă a circulației, având ca rezultat direct ameliorarea celulitei, retenției de apa și a altor inestetisme cauzate de sedentarism și întoarcere venoasă precară.