parallax background

FLOW

Exercițiile individuale sunt extrem de funcționale, necesitând rezistență, forță, agilitate și mobilitate, totul în același timp. Tranziția lină de la un exercițiu la altul necesită un anumit grad de coordonare și concentrare, mai ales atunci când se face pe timp, viteză sau repetări multiple. Executarea corectă a fluxurilor de mișcare arată cu adevărat abilitățile sportive ale unei persoane și o pot duce la nivelul următor. Antrenamentul neconvențional îți va dezvolta fizicul și psihicul. Try the unconventional!

Fizicul este instrumentul prin intermediul căruia psihicul se exprimă; alimentează-l cu stimulii corespunzători și îți va permite lucruri extraordinare.

by Serena Dalle Palle

Un flux de mișcări funcționale și miofasciale ce necesită rezistență, forță, agilitate, mobilitate, coordonare și concentrare. Acest antrenament combină o gamă largă de mișcări în cel mai fluid mod posibil, permițând o tranziție lină de la o poziție la următoarea. Beneficiile sunt multiple pentru oricine îl încearcă.

Structurile fasciale generează energia și mișcarea în toate direcțiile, sunt responsabile de postura noastră, de tonus muscular și de eventualele probleme, deasemenea. Exercițiile ce intră în componența flow-urilor au un puternic impact asupra fasciei, acționează ca un substituent, o hrănesc, o hidratează, o fac netedă și pregătită oricărei schimbări (de mediu, postură, tensionare, etc.).

(R)EVOLUŢIE!

Cursul este conceput pentru cei care caută o metodă inovativă de mișcare, doresc să îmbunătățească conștientizarea corporală și motrică, utilizând elemente de bază ale mișcării deseori neglijate. Rezultatele sunt notabile atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru “the average Joe” care dorește să reducă durerea cauzată de mișcări cotidiene, executate incorect.
Combinațiile sunt nenumărate, iar potențialul - INFINIT.


AVANTAJE


Beneficiile acestui tip de antrenament sunt:

  • Vizează îmbunătățirea posturii și întărirea tonusului muscular
  • Accelerează remodelarea corporală
  • Dezvoltă agilitatea, grația și coordonarea
  • Combinarea mișcărilor într-o ordine predefinită dezvoltă capacitățile de memorare, așadar de creare de noi căi neuronale (neuroplasticitate)
  • Oase mai puternice și reducere a riscului de osteoporoză


Q & A

1Ce este fascia?
Fascia este țesut conjunctiv: literalmente, conectează și ține împreună tot ce se află sub piele. Este formată preponderent din fibre de colagen și elastină, plus apă. Are o multitudine de funcții, dintre care foarte importante: oferă un framework structural și feedback proprioceptiv pentru echilibru, absoarbe șocul și transmite forța.
2Ce înseamnă o fascie sănătoasă?
Din punct de vedere funcțional, trebuie să fie hidratată, mobilă și elastică. Din punct de vedere structural, are nevoie de apă, de stretching activ și de mișcare multiplanară.
3Pe ce segmente ar trebui să simt îmbunătățiri?
Flow este conceput pentru a ne îmbunătăți mobilitatea, flexibilitatea, forța, puterea, rezistența și coordonarea musculară. Antrenamentul se bazează pe principii științifice dovedite care susțin antrenamentul cu greutatea corporală în general, antrenament din ce în ce mai căutat în ultimii ani.
4Ce trebuie să știu pentru a putea participa la o clasă de Flow?
Nu avem nevoie. La fel ca și în cazul celorlalte discipline predate, se lucrează desculț, pentru o activare optimă a circulației, având ca rezultat direct ameliorarea celulitei, retenției de apă și a altor inestetisme cauzate de sedentarism și întoarcere venoasă precară.
5Ce tip de încălțăminte este necesară?
Nu avem nevoie. La fel ca și în cazul celorlalte discipline predate, se lucrează desculț, pentru o activare optimă a circulației, având ca rezultat direct ameliorarea celulitei, retenției de apă și a altor inestetisme cauzate de sedentarism și întoarcere venoasă precară.