Vino și Tu Alături de Noi în Grupul de Facebook  „Ioana Brăgaru Lifestyle”!

Mergi la sală, mănânci sănătos, dar nu observi rezultate? Sari din dietă în dietă, dar nu slăbești mai deloc sau kilogramele se pun din nou? De la o vreme te simți cam “înțepenită” sau te dor anumite părți ale corpului - cum ar fi ceafa, umerii, spatele sau genunchii?

Aceste probleme se pot înrăutăți dacă nu le acorzi atenție și nu faci mișcare eficient și mai ales inteligent!

 

Ești conștientă de această nevoie, însă te-ai întrebat vreodată unde poți găsi ghidare profesională în vasta lume a informațiilor de pe internet?

Cum ar fi să ai acces chiar acum, la un antrenor personal care să îți dea sfaturi studiate de nutriție, fitness, stil de viață sănătos și să-ți răspundă GRATUIT la întrebările pe care le ai?

Pentru aceasta a fost creat grupul de Facebook “Ioana Brăgaru - Lifestyle” - unde vei primi GRATUIT sfaturi de fitness și nutriție, informații utile despre corpul tău, biomecanică, stil de viață, sport, video-uri cu exerciții simple și eficiente pentru a intra și a rămâne într-o bună formă fizică chiar și după 50 de ani!

Dar cine este Ioana Brăgaru?

Bună, sunt Ioana și sunt pasionată de mișcare și de complexitatea corpului uman. Predau Wellness și Lifestyle de peste 12 ani.

Acreditată ca instructor și formator, cu multiple specializări, atât în România, cât și în afara granițelor țării, încerc constant să mă dezvolt, să cresc, pentru a-i ajuta și pe cei din jurul meu să crească.

Acesta este principalul motiv pentru care predau: vreau să schimb perspective, vreau să ajut la îmbunătățirea calității vieții și să îndepărtez pe cât posibil obiceiurile mai puțin sănătoase, pe toate planurile - sport, alimentație, timp liber - recovery.

Deoarece domeniul este în continuă schimbare, iar cercetările științifice aduc descoperiri noi și uluitoare în segmentul Wellness, în ultimii 15 ani mi-am îmbogățit propriile cunoștințe cu diferite specializări. Cele mai semnificative le consider a fi: Pilates, Postural, Functional și Neural Pathways și Miofascial (input și legături fascinante între sistemul nervos, cel fascial și cel muscular, cele mai noi și inovatoare abordări la nivel mondial).

Pentru a completa în mod perfect tabloul, în momentul de față studiez deasemenea Nutriție & Dietetică în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”, Timișoara.

 • Cristina S.
  O recomand cu încredere și cu drag pe Ioana deoarece nu este doar un instructor, e o persoană dedicată care te ajută, te corectează, te ambiționează să devii mai bun. Alături de Ioana am descoperit ce înseamnă un antrenament inteligent, nu trebuie să îți dai sufletul, poți face sport într-un mod echilibrat. Faptul că îți explică și te ajută să faci corect exercițiile contează foarte mult. Un alt lucru care îmi place este noutatea, Ioana vine tot timpul cu informații noi, tehnici noi. Pe scurt, Ioana este instructorul de care ai nevoie în viața ta!
  Cristina S.
 • Maria T.
  Persoana care mi-a redat pasiunea pentru mișcare și care m-a ajutat să învăț să îmi iubesc corpul pentru tot ce face și ce este. Instructorul potrivit pentru cine își dorește să integreze sportul în viața de zi cu zi într-o manieră conștientă și inteligentă. Instructorul care îți testează atât corpul cât și mintea, care te face să te întrebi “de ce așa?” și “de ce așa nu?” și care în același timp oferă o atmosferă caldă și friendly mereu.
  Maria T.
 • Ioana T.
  Profesionalism, implicare, entuziasm, dedicare, experiență, energie fără sfârșit, accesibilitate, pasiune, focus pe dezvoltare continuă și pozitivitate, adică Role Model Trainer! Always a breath of fresh air and a true inspiration!
  Ioana T.
 • Adela L.
  Înainte de a o cunoaște pe Ioana, mă antrenam la întâmplare. Schimbam sălile, schimbam instructorii și credeam că sportul constant nu e pentru mine. După ce am mers la clasele Ioanei, am văzut ce înseamnă un instructor profesionist, un antrenament inteligent și pasiunea pentru fitness. De mai bine de 10 ani nu am mai schimbat instructorul. Seriozitate, implicare și profesionalism nu găsești oriunde în lumea fitness-ului. Recomand cu toată încrederea!
  Adela L.
 • Cristina I.
  Dacă ar fi să numesc o persoană pasionată de ceea ce face, Ioana este prima care îmi vine în minte. Antrenamentele ei sunt personalizate iar efectele se văd în timp. Spun în timp deoarece Ioana ne învață că antrenamentul este un proiect pe termen lung: nu te poți aștepta ca peste noapte să te schimbi. În fiecare zi trebuie să muncești și rezultatele nu vor întârzia să apară. De multe ori m-am trezit împărtășind din sfaturile Ioanei prietenelor și cunoștințelor.
  Cristina I.
 • Simona M.
  Ioana este antrenorul absolut, care te face să te îndrăgostești de sport, de mișcare, de exercițiul făcut corect. Este perfecționistă și profesionistă, dedicată și consecventă, te îndrumă și te inspiră de fiecare dată. Este antrenorul de la care înveți în permanență. "Learning is a journey that lasts a lifetime."
  Simona M.
 • Oana F.
  The best trainer! Pasiune, calitate, "hai să te trezesc la realitate, îmi zice", te motivează, te ajută, te indrumă, iar la antrenamente îți explică de 1000 ori cu multă răbdare execuția corectă, sfaturi în alimentație non stop. Un om de la care ai ce învăța și care iubește ceea ce face.
  Oana F.
 • Roxana C.
  Mă antrenez împreună cu Ioana de mai bine de 4 ani și nu mă așteptam ca un antrenor care ține clase și cu 20-30 de persoane să poată fi atât de dedicat fiecărui om în parte. Am învățat foarte multe de la ea, lucruri care mi-au îmbunătățit stilul de viață, condiția fizică și psihică. O recomand cu cea mai mare încredere!
  Roxana C.
 • Denisa G.
  Sport altfel, făcut conștient, fiecare exercițiu înțeles și explicat. Antrenamentele au grade de dificultate începător / mediu / avansat și accentul se pune pe execuția corectă a exercițiilor. Ioana este o persoană extraordinară, dedicată, mereu disponibilă pentru întrebări / nelămuriri / explicații, în continuă învățare și dezvoltare în acest domeniu.
  Denisa G.
 • Andra P.
  O antrenoare excepțională, Ioana este foarte pasionată de tot ceea ce face, implicată, serioasă, caută mereu să se autodepășească și, într-un mod vesel și jucăuș ne determină și pe noi să ne autodepășim. Rezultatele chiar se văd! Antrenamentele sunt foarte bine gândite și concepute. Recomand cu toată încrederea.
  Andra P.
 • Gina B.
  Ioana este definiția omului dedicat și într-un continuu proces de învățare. Metoda și implicarea de care dă dovadă o ridică la nivelul celor mai buni traineri internaționali, de care, din păcate, ducem foarte mare lipsă în România. Recunosc că îmi este greu să folosesc termenul de “trainer” pentru a o descrie, deoarece ea este mult deasupra de felul in care e conceput acesta. Înafară de antrenamentele grozave, minuțiozitatea pentru corectitudinea exercițiului și tot ce cuprinde acesta este mereu la cel mai înalt nivel (postură, respirație, intensitate adaptată nivelului fiecăruia). Ioana este singurul trainer întâlnit de mine care insistă cu respectarea legilor de funcționare a anatomiei umane (pe care, cu foarte multă răbdare, o explică, reușind să îi familiarizeze pe cei care îi urmăresc antrenamentele cu terminologiile de specialitate și modul de funcționare a propriului corp). Am mai spus-o și mă repet: mulțumesc Ioanei pentru tot ce mi-a transmis. Reprezintă un câștig pe viață!
  Gina B.
 • Adina B.
  Cea mai faină e Ioana! Îmi place că are antrenamente foarte variate, pentru toate gusturile; nu te lasă să execuți greșit un exercițiu, îți arată cum e corect, tot timpul, și te ajută să îl faci cum trebuie; explică tot timpul de ce faci anumite exerciții și la ce ajută; tot timpul vine cu exerciții și antrenamente noi, asta pentru că îi place să învețe tot ce e nou (merge la multe cursuri) și îi place să le împărtășească cu noi; oricând ai nevoie de un sfat sau ai nelămuriri, te ajută, atât pe parte sportivă cât și pe parte de alimentație. Mulțumesc pentru tot!
  Adina B.
 • Maria P.
  Recomand cu încredere antrenamentele împreună cu Ioana. Poate o să te întrebi DE CE? Cel mai bun răspuns îl vei simți pe propria piele. Eu vă pot spune că fiecare exercițiu va fi explicat în detaliu, adecvat nivelului și formei corpului tău, precum și execuția lui va fi corectată pentru ca exercițiul să fie eficient și bine realizat. Ioana este trup și suflet la fiecare antrenament și este foarte preocupată de noutățile din domeniu. Ai de ales dintr-o multitudine de antrenamente, toate bine concepute și modificate frecvent pentru a nu te plictisi cumva. O zi cu spor(t)! Este tot ceea ce contează și ce ne dorește de fiecare dată.
  Maria P.
 • Lori O.
  Antrenamentele cu Ioana sunt o adevărată plăcere, cât și o provocare. Cel mai mult apreciez cum mereu insistă ca mișcările să fie executate corect pentru a beneficia la maxim de efectele antrenamentului dar și pentru a evita suprasolicitarea unei articulații sau eventuale dureri. O recomand cu drag!
  Lori O.
 • Cristina V.
  Antrenamentele cu Ioana mi-au schimbat percepția asupra sportului, dar și asupra propriului corp; la fiecare clasă învățăm ceva nou și util despre cum să execut exercițiile cât mai corect, despre postura corectă și despre funcționalitatea corpului. Un om dedicat și profesionist, care are o groază de lucruri de oferit. O adevărată plăcere să particip la clasele ei!
  Cristina V.
 • Klaudia M.
  Ioana este o super-recomandare! Se fac deja mulți ani de când m-am alăturat claselor ei, inițial din curiozitate ca mai apoi să-mi dau seama că a devenit un obicei și un stil de viață plăcut. Tipurile ei de antrenament inteligent alese, predate și explicate, pasiunea și dedicarea ei pentru acest domeniu, atenția la nevoile tale, sfaturile și corecturile din timpul antrenamentelor te vor face, fie că ți-ai propus sau nu, să dezvolți cunoștințe și pasiune pentru mișcarea conștientă și benefică ție! Încurajez pe oricine cochetează cu gândul de a-i da o șansă sportului cu Ioana să se alăture la câteva antrenamente pentru a se convinge singură.
  Klaudia M.
 • Lori C.
  De peste 11 ani mă antrenez alături de Ioana. Un om educat, mereu la curent cu tot ce e nou în domeniul sportului, suport real în atingerea obiectivelor personale. Mulțumesc mult pentru tot! La cât mai mulți ani alături de tine!
  Lori C.
 • Alina C.
  O recomand cu mare încredere pe Ioana pentru oricine dorește să facă o schimbare în viața lui, aderând la un stil de viață sănătos: mișcare și alimentație. Este un instructor excelent, care în permanență se informează, participă la diverse cursuri și seminarii internaționale, tocmai ca să poată răspunde nevoilor tuturor. Pentru că noi suntem diferiți, așa și Ioana se adresează fiecărei tipologii în parte, luând în calcul toate problemele cu care venim la ora de sport. Corectează mereu și explică de ce face un anumit exercițiu, insistă pe conștientizarea mișcării și pune un accent mare pe respirație. Merge pe calitate, nu cantitate. Pe lângă profesionalism, Ioana se lipește de sufletul fiecăruia și e imposibil să nu o îndrăgești și ca om! În decursul anilor m-a ajutat foarte mult cu sfaturi legate de sport și alimentație, și pentru aceasta îi mulțumesc enorm. Vă invit pe cât mai mulți să încercați antrenamentele cu Ioana!
  Alina C.
 • Ade M.
  Dacă dorești un om dedicat, plin de pasiune și profesionalism, Ioana este omul tău. Recomand cu drag! Antrenamentele cu ea online cât și offline sunt mult mai complete decât tot ce am întâlnit până acum pe piața românească. Thank you for yesterday, today, and tomorrow
  Ade M.
 • Anca S.
  Lucrez cu Ioana din 2015 și mi s-a lipit de suflet. Dedicată muncii ei, găsește mereu modalități de dezvoltare și perfecționare. Reușește să explice exercițiile, chiar și cele complexe, astfel încât știi ce mușchi lucrezi, de ce și mai ales când și cum să respiri. În această perioadă de pandemie, am continuat să mă antrenez cu ea, online, la fel de bine cum o făceam la sală. O apreciez pentru perseverența cu care ne motivează să avem grijă de corpul nostru, unul din cele mai frumoase și ingenioase cadouri făcute de natură. Voi continua să lucrez cu ea pentru că știu ca nu va dezamăgi niciodată.
  Anca S.

Te invit sa te alături nouă și vei beneficia GRATUIT de sfaturile și informațiile care te vor ajuta să-ți transformi viața în bine! Alege să faci primul pas către o versiune mai bună a ta!

Dar nu ține secret doar pentru tine… Dacă mai știi pe cineva care ar putea beneficia de grupul nostru, te rog, fă-l cunoscut și distribuie mai departe! Eu îți mulțumesc și te aștept cu drag în comunitate! ❤️

© 2006 - 2024 Ioana Brăgaru | Toate drepturile rezervate

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Mai multe informații